Nieuws

Vrijwilligers gezocht

We zouden als stichting graag nog meer voor jullie willen doen, maar komen daarvoor handen te kort. Zou je willen helpen met het uitzoeken, inruimen van de kleding of de vele andere dingen die we graag zouden willen doen? Laat het ons dan weten. we zijn blij met ieder uurtje hulp. Bij vragen van interesse kunt u contact opnemen met Liesbeth; via facebook ofmobiel: 06 45925882. Appen mag natuurlijk ook.

Donateurs / sponsors gezocht

We zijn altijd opzoek naar donateurs/ sponsors om ons financieel te ondersteunen voor de kosten van huur, stroom, gas en overige kosten,.

Nog even op een rijtje wat we zoeken:

Iemand die voor ons opzoek kan naar financiële middelen en / of subsidieverstrekkers. Het zou fijn zijn wanneer er iemand gevonden kan worden met een groot netwerk in de omgeving van onze locatie in Almkerk.

Kent u iemand die aan dit profiel voldoet?
Bent u zelf iemand die hier mee aan de slag zou willen?
Het gaat om een ​​vrijwilligersfunctie die u in uw eigen tijd kunt doen. Natuurlijk denken we graag met u mee over hoe uw functie het beste ingericht kan worden.Bij vragen van interesse kunt u contact opnemen met Liesbeth; via facebook of mobiel: 06 45925882. Appen mag natuurlijk ook.

Kleine beetjes helpen ook!
Weet je iemand die ons zou kunnen sponsoren van met een jaarlijkse donatie zou willen steunen? Geef dat dan ook aan ons door. Ook kleine beetjes helpen!

voorraad
Ga je binnenkort de kledingkasten weer uitzoeken? Alles wat nog draagbaar is, is bij ons van harte welkom. Heb je nog een ledikant, fiets, autostoeltje of andere gebruiksartikelen die niet meer nodig zijn? Ook daarmee kunt u bij ons terecht. Soms hebben we veel staan ​​soms weinig. Neem daarom eerst contact met ons op of we er ruimte voor hebben.

We hopen daarmee weer andere kinderen blij te maken. Allemaal voor pleegkinderen en alles is gratis.

Weten jullie het nog? Je kan ons heel makkelijk sponsoren via sponsorkliks.