Hoe werkt het concept van Kledingmagazijn ´Je mag er zijn´?

Kledingmagazijn ´Je mag er zijn´ locatie Almkerk is één van de drie depots, speciaal voor pleegouders en pleegkinderen. Onder de naam stichting ‘Je mag er zijn Noord-Brabant’ zijn we een onafhankelijke stichting met een samenwerkingsovereenkomst met stichting ‘Je mag er zijn’ Midden Nederland.

Als een kind uit huis geplaatst wordt is dat echt geen leuke logeerpartij. Tijd om een koffertje te pakken is er niet. Als pleegouder wil je graag het leed voor een kind zo klein mogelijk maken, en hem of haar een veilig gevoel geven. Emotioneel is dat een hele taak maar praktisch komt er ook heel wat bij kijken. Kledingmagazijn ´Je mag er zijn´ bied in deze de mogelijkheid om gratis te komen winkelen met of zonder je pleegkind. Kleding en klein speelgoed mag gratis worden
meegenomen. Voor de wat grotere artikelen houden we een kleine administratie bij. Deze spullen zien we graag t.z.t. weer retour zodat een ander er ook nog gebruik van kan maken. We hanteren geen minimale of maximale uitleen-termijn.Bij contact vind je alle gegevens over onze koffieochtenden en openingstijden.

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden via een nieuwsbrief per mail, laat dan onderin je mailadres achter.

Kijk voor meer artikelen op www.facebook.com/KledingmagazijnJemagerzijn

Zoek in categorie: Alles |

Bekijk alles