Sponsoren

Sponsoren/ donateurs sponsorkliks

We worden al een aantal jaren gesponsord door Stichting Kinderpostzegels. Zij betalen voor ons de huur, gas, water en licht. Dit jaar worden we nog gesponsord door deze stichting. Vanaf 2019 jaar gaan zij verder met een ander project en moeten we zelf sponsoren en donateurs zoeken.We kunnen niet blijven bestaan zonder uw hulp.

Weet u iemand anders die ons ook zou kunnen sponsoren of ons met een jaarlijkse donatie zou willen steunen? Geef dat dan ook aan ons door. Ook kleine beetjes helpen!

We bedanken iedereen voor hun bijdrage.

Donaties kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer:

  • NL 14 RABO 0124 4042 43
  • t.a.v., Stichting ‘je mag er zijn’ Noord-Brabant
  • Werkendam

Door onze ANBI status is de donatie aftrekbaar van de belasting.

Als je wel eens iets bestelt via het internet kun je, zonder dat het je wat kost, ons sponsoren. Ga dan eerst  naar SponsorKliks en kies Je mag er zijn NB. Als je via deze pagina verder klikt naar het logo van de winkel waar je iets wilt kopen sponsor je ons. Je kunt ook klikken op het logo van SponsorKliks op deze pagina.

L_5ce88c7257

Stichting Kinderpostzegels Nederland

Stichting Kinderpostzegels Nederland is een kinderhulporganisatie met als motto: ‘voor kinderen door kinderen’. De jaarlijkse Kinderpostzegelactie is hiervan het sprekende voorbeeld en vormt het visitekaartje van de organisatie. Kinderen help en met de actie andere kinderen. Met de opbrengst steunt Kinderpostzegels wereldwijd projecten waarin de bescherming en ontwikkeling van kwetsbare kinderen centraal staan. Kinderpostzegels vindt het belangrijk kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij projecten. Omdat ook hier geldt: voor kinderen, door kinderen.

.