Sponsoren

Sponsorensponsorkliks

Jemagerzijn zou niet kunnen draaien zonder sponsoren. We bedanken iedereen voor de donaties. Donaties kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer:

  • NL 14 RABO 0124 4042 43
  • t.a.v., Stichting ‘je mag er zijn’ Noord-Brabant
  • Werkendam

Door onze ANBI status is de donatie aftrekbaar van de belasting.

Als je wel eens iets bestelt via het internet kun je, zonder dat het je wat kost, ons sponsoren. Ga dan eerst  naar SponsorKliks en kies Je mag er zijn NB. Als je via deze pagina verder klikt naar het logo van de winkel waar je iets wilt kopen sponsor je ons. Je kunt ook klikken op het logo van SponsorKliks op deze pagina.

L_5ce88c7257

Stichting Kinderpostzegels Nederland

Stichting Kinderpostzegels Nederland is een kinderhulporganisatie met als motto: ‘voor kinderen door kinderen’. De jaarlijkse Kinderpostzegelactie is hiervan het sprekende voorbeeld en vormt het visitekaartje van de organisatie. Kinderen help en met de actie andere kinderen. Met de opbrengst steunt Kinderpostzegels wereldwijd projecten waarin de bescherming en ontwikkeling van kwetsbare kinderen centraal staan. Kinderpostzegels vindt het belangrijk kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij projecten. Omdat ook hier geldt: voor kinderen, door kinderen.

.