Nieuws

Donateurs/ sponsors gezocht

Dit jaar gaat er heel wat veranderen voor het magazijn. ‘Je mag er zijn’ wordt al vele jaren gesponsord door Stichting Kinderpostzegels. Nu is de tijd aangebroken om te kijken of de magazijnen naar de toekomst toe zelf geld voor de exploitatie: huur, gas, licht, water, kunnen opbrengen. Het magazijn krijgt dit jaar nog subsidie van de Kinderpostzegels, maar vanaf 2019 moeten we op eigen benen staan.

We zijn hiervoor op zoek naar iemand met een zakelijk inzicht, iemand die mee kan denken over wie of wat we kunnen aanschrijven om richting de toekomst meer stabiliteit te ervaren.

Nog even op een rijtje wat we zoeken:

Iemand die voor ons opzoek kan naar financiële middelen en/of subsidieverstrekkers. Het zou fijn zijn wanneer er iemand gevonden kan worden met een groot netwerk in de omgeving van onze locatie in Almkerk.

  • Kent u iemand die aan dit profiel voldoet?
  • Bent u zelf iemand die hier mee aan de slag zou willen?

Het gaat om een vrijwilligersfunctie die u in uw eigen tijd kunt doen. Uiteraard denken we graag met u mee over hoe uw functie het beste ingericht kan worden.Bij vragen of interesse kunt u contact opnemen met Liesbeth; liesbeth@jemagerzijn.nl of 06 45925882

Kleine beetjes helpen ook!

Weet u iemand die ons zou kunnen sponsoren of ons met een jaarlijkse donatie zou willen steunen? Geef dat dan ook aan ons door. Ook kleine beetjes helpen!

Voorraad

Ga je binnenkort de kledingkasten weer uitzoeken? Alles wat nog draagbaar is, is bij ons van harte welkom. Heb je nog een ledikant, fiets, autostoeltje of andere gebruiksartikelen die niet meer nodig zijn? Ook daarmee kunt u bij ons terecht. We hopen daarmee weer andere kinderen blij te maken. Allemaal voor pleegkinderen en alles is gratis.

Weten jullie het nog? Je kan ons heel makkelijk sponsoren via sponsorkliks.